Om oss

Vårt Team

Vad vi gör?

För att enkelt förklara vad vi gör så kan vi dela in oss i fyra delar.

Kontoret
Vi trycker allt ni behöver på ett kontor: visitkort, korrespondenskort, kuvert, brevpapper, blanketter, block, etiketter mm.

Försäljning
Vi trycker det ni behöver för att kunna sälja era produkter. Broschyrer, foldrar, flyers.

Expo
Vi hjälper er med det ni behöver för att kunna exponera era produkter med Rollups. Banderoller. Affischer.

Efterarbeten
Vi har en fin modern maskinpark för att kunna göra snygga trycksaker. Vi falsar, bigar, hålar, laminerar, spiralbinder, limmar skär, stansar, adresserar, paketerar, och budar till er så att ni kan få fullservice från ett ställe.

Till allt detta har vi egen tillverkning.

Vår historia

Tryckeriet startades av vår far Kurt Iversen den 2 December 1969 i garaget hemma i villan på Jungfrustigen i Sollentuna. Efter att under ett antal år på olika tryckerier i Stockholm som anställd beslutades det för att starta ett eget tryckeri. Då garaget i villan på Jungfrustigen var tillräckligt stort fick det bli den första lokalen en liten A4 maskin och en skärmaskin köptes in och produktionen kunde sättas igång. Man måste komma ihåg att på den tiden var konkurrensen i branschen mycket stor, i Stockholm fanns det nästan ett tryckeri i varje kvarter. Man vår far kämpade på och snart var garaget inte längre tillräckligt utan den första lokalen hyrdes i Edsberg i Sollentuna och samtidigt investerades i en större tryckpress denna gång en A3 maskin.

Efter ett antal år i Edsberg var det dags för nästa flytt denna gång till en större lokal på Tingsvägen i Sollentuna, nu hade också intresset från oss söner börjat växa, den först att ta anställning hos pappa var Torbjörn den äldsta sonen som började sin anställning i augusti 1980 strax därefter kom den yngsta sonen Göran in i tryckeriet och verksamheten växte med ytterligare investeringar. I mitten på 80 talet vart vår far sjuk och kunde inte längre driva tryckeriet men vi söner hade fått den kunskap vi behövde så driften fortsatte under vår regi och då lokalen igen blev för liten flyttade vi verksamheten till Industrivägen i Sollentuna med ytterligare investeringar som följd. Vi blev kvar i 5 år på Industrivägen innan vi var tvungna att flytta då järnvägen skulle breddas och denna gång gick flyttlasset till Kyrkvägen 1 Sollentuna Holms Gård i Norrviken och även denna gång med nya investeringar.

Under dom år som gått har vår bransch genomgått stora förändringar i och med det digitala intrånget, vi har lyckats följa den utvecklingen genom att hela tiden investera i nya maskiner inom det digitala och vi har idag en väldigt bra grund att stå på för att kunna erbjuda våra kunder trycksaker till en hög kvalité och rätt pris. När flytten till Kyrkvägen var aktuell så anställdes Torbjörns hustru Agneta i bolaget och fick som uppgift att håll koll på allt pappersarbete men varefter det digitala intrånget ökade så tog Agneta också ansvaret för den digitala produktionen. Vi är nu kvar på samma adress och tryckeriet drivs fortfarande av Kurts söner Torbjörn och Göran tillsammans med Agneta och vem vet om det kommer en ny generation som vill pröva lyckan. Vi har nu efter mer än 50 år i Sollentuna glädjen att kunna fortsätta leverera trycksaker till våra kunder och vi hoppas kunna göra det ytterligare några år.

Ni är alla varmt välkomna.

Med hälsningar Torbjörn, Göran och Agneta

Behöver du hjälp med tryck?
Vi hjälper er med visitkort, broschyrer, brevpapper, kuvert, blanketter, etiketter, roll ups, affischer mm
Kontakta oss